2024-12-23
天氣開始凍 大家都要小心保暖 亦都代表可以瘋狂打邊爐☃️ 朋友介紹呢間無限時火鍋 咁就可以慢慢食 食到暖笠笠 🥘大量養生火鍋湯底選擇 我地要左滋補嘅藥膳養生花膠雞湯底🤭 有大大件雞件 我哋再額外追加左醉雞件 雞肉都好嫩滑🐓 吃到飽養生火鍋套餐 有分幾款肉類 我哋揀咗第一級可以任食Prime Grade 牛肩胛肉🐮 西班牙無激素豬肉片🐖 肉質都唔錯除咗肉類 套餐仲可以任食海鮮 手工丸 蔬菜 麵 餃子等等大量火鍋配料😍 特別推介佢啲手工配料好有特色 例如自家製手工香菇雞軟骨餃 芋泥貢丸 爆漿濃芝牛丸 冬陰功炸蝦丸 有特色又好食 極流心 食嘅時候要小心❗️ 有各式各樣嘅飲品選擇 最正係貼心地有個暖相暖住啲飲品 推介對女人好好嘅暖黑糖薑母茶 同埋自家製嘅各種冷泡茶🍵 最後每人仲有一杯雪糕 我身為開心果控 見到有得揀開心果甜筒 雙眼發光🤩7:30pm前離座仲有八折 一人$300都唔使抵到爛!
7:30pm前離座仲有八折 一人$300都唔使抵到爛!