2024-05-26 45 views
🐮極上安格斯牛小排套餐88款任食100分鐘,仲可以免費加時30分鐘系咁多款湯底入面,今次我選擇左養生藥膳醉雞鍋,湯底好足料,有滿滿嘅蟲草花、杞子,紅棗同當歸北芪,藥膳味唔重,容易入口,醉雞雞件酒味唔重但吸收哂湯嘅鮮味精選肉類拼盤方面有油脂分佈平均嘅安格斯牛小排、牛味濃嘅M7和牛肩頸肉、美國牛板腱、牛頸脊,仲有鹿兒島茶美豚肉眼同五花腩豚肉小食方面有中華沙律、螺肉,生芥末八爪魚等等多種嘅選擇,選擇多之餘份量亦都十足;個人十分推薦黑松露印尼餅片,上枱仍然熱辣辣咬落去脆卜卜,同埋芝士年糕,入面係滿滿芝士,好邪惡其他火鍋配料方面蔬菜類、豆類製品同主食類都一應俱全;令我驚喜嘅竟然係呢度有百頁豆腐🦞三重芝士焗龍蝦龍蝦啖啖肉,肉質緊緻,配上滿滿嘅芝士,芝士味出眾之餘亦無搶過龍蝦肉嘅鮮味👍🏻🧃飲品方面都係任飲,不過選擇唔算太多,有汽無汽有糖無糖甚至清酒都有🍨甜品方面有雪糕泡芙,雪糕糯米糍(香芋味及抹茶味)同雪糕杯整體而言,選擇多,份量多,性價比高👍🏻

🐮極上安格斯牛小排套餐
88款任食100分鐘,仲可以免費加時30分鐘

🦞三重芝士焗龍蝦

🍨甜品方面有雪糕泡芙,雪糕糯米糍(香芋味及抹茶味)同雪糕杯

整體而言,選擇多,份量多,性價比高👍🏻
極上安格斯牛小排套餐
三重芝士焗龍蝦
五花腩豚肉套餐
2024-05-22
$390 (Dinner)
極上安格斯牛小排套餐
三重芝士焗龍蝦