2023-04-06 1179 views
最近見到呢間係車站附近嘅韓式外賣小店,見佢價錢好親民,外賣又包得整齊,今晚又無煮飯,所以就咪黎試吓先。🐷秘製正宗韓式豬手 $150🌈去韓國食宵夜我哋一定會食韓式豬手🐷韓國人宵夜都好鍾意食韓式豬手架🔥我估唔到到鐵路站都可以買到咁正宗嘅韓式豬手😍佢哋呢個韓國豬手肥瘦適中👍仲係即叫即做添🔥值得一讚嘅係佢哋嘅外賣打包得好好👍返到屋企都仲係咁靚仔😋味道超正💯豬手仲🈶️豐富嘅膠原蛋白質架😌對皮膚仲好好添❤️呢個好有驚喜呀🥳🦀️蟹膏醬拌飯 $45🌈本應想食韓式飯團🍙但係我哋今日黎度已經賣晒lu🤷🏻‍♀️我地又未試過食熟嘅蟹膏醬拌飯🦀️所以就order左呢個試吓嚕🥳呢個蟹膏夠曬飽滿💯而且味道濃郁又鮮甜😍回頭指數爆燈呀💡真係忍唔住流晒口水添👍🇰🇷韓式雜菜拌粉絲 $28🌈韓式粉絲係我最鍾意嘅小食🔥呢個韓式雜菜拌粉絲材料十足👍欣賞呢間小店全部即叫即做😋粉絲有口感💯正呀🥳🥟三鮮煎餃 $32🌈三鮮煎餃入面材料豐富💯🈶️豬肉🐷蝦🦐魷魚🦑所以隻隻餃子都脹卜卜🔥煎完個餃子皮仲脆卜卜添❤️上面仲落左的好惹味嘅醬汁😋味道甜甜地又酸酸地😋整體黎講唔錯又抵食🥳

🐷秘製正宗韓式豬手 $150

🦀️蟹膏醬拌飯 $45