2022-09-01
今日係土瓜灣上堂上到好夜,又突然想食日本野,諗住去爭鮮買,但經過見到呢間日本料理外賣店,即刻入去買番屋企試。佢開到11點架,幾方便我呢d夜收工既人。😂選擇都唔小,價錢合理,質素高!火灸壽司定食2 ($88)$88有12件壽司真係好抵,平均都係7蚊一件,而且佢質素都好高,外賣壽司黎講性價比係極高!👍🏻材料用得好,火灸後更加香。我自己就好鍾意芝士帶子壽司,辣味魷魚,三文魚醬油漬。全部都爽口,感覺幾新鮮。😋飯都好夠味好有口感,握得都好好,唔會一夾就散,唔錯!👍🏻👍🏻怪獸三文魚腩壽司 ($25) 必食推介!呢個真係高質到不得了,我係超級超級推介一定要叫呢個!好厚身,入口滑嘟嘟,味道好鮮甜!🤩食完真係有種好幸福既感覺,如果夜麻麻肚餓想食宵夜,有2件呢個壽司真係會好滿足!🤭必食推介!怪獸鰻魚壽司 ($25)鰻魚都好香,調味做得好好,而且魚質好爽,最重要係唔係好食到骨,超舒服。👍🏻又大大塊鰻魚,好抵食。😁另外,依家仲做緊好多優惠,有會員優惠,中秋優惠,仲有$330-50優惠!
火灸壽司定食2 ($88)
怪獸三文魚腩壽司 ($25) 必食推介!
怪獸鰻魚壽司 ($25)