2022-08-14
好值得介紹既火鍋店,食左好多野,無論熟食定火鍋配料都一流!一黎到就叫咗個極品招牌鍋底( 海參火腿花膠海螺片)-個湯底清清地唔錯招牌四色丸- 墨魚蝦鯪魚豬肉 餐牌上有好多丸選擇 有選擇恐懼症嘅我哋當然嗌四寶最穩陣嘩鬼蝦條- 油炸鬼釀海蝦滑 油炸鬼脆卜卜 浸落個湯底度一流 索曬味漢堡芝士丸- 賣相討好 小心爆漿棒棒三滑-好似係墨魚滑 鯪魚滑 豬肉滑 唔好意思 因為太飽食唔曬 唔太肯定水上飄飄- 墨魚滑釀魚肚 上面好多蟹子 魚滑彈牙 粒粒都好大粒生蠔 好大隻脹卜卜 好夠喉自製四寶餃- 一次過滿足曬四個願望真係好 炸蠔 炸得好脆 好好味 仲有埋沙律醬手切本地肥牛- 唔韌 好好食 夠淋 唔會有筋 而且都幾大碟 拖一拖水 超正午餐肉上枱嘅時候 我哋話最鐘意食午餐肉 職員問我哋點解唔叫炸?我哋先發現原來加$可以炸 無理加幾多 照炸 結果職員幫我哋攞入去再炸 好細心 呢間火鍋店好多拼盤 叫左十幾碟 六個女仔食 九支啤酒 每人$450 大滿足 其實餐牌上面仲有好多次刺身 熟食 小菜 海鮮等 選擇好多 一間好全面嘅火鍋店 下次一定要再去
漢堡芝士丸- 賣相討好 小心爆漿
生蠔 好大隻脹卜卜 好夠喉