2022-08-29
🍨 鮮 芋 仙食咗咁耐鮮芋仙,悶蛋如我通常都係食招牌仙草😚 今次就特登黎試新嘢🤪🤪芋薯圓Q麻薯牛奶冰 ($58)配料除左大條麻糬、小芋圓、冬瓜凍,仲有布丁🍮 食物上枱嘅時候真係嚇一跳,大大碟勁足料都只係60蚊有找😳 麻薯同小芋圓煙煙韌韌 口感唔錯, 不過我都係獨愛 大粒芋圓😚😚 所以額外加咗一份芋圓🤭🤭 牛奶冰加埋煉奶,好濃嘅奶味,不過略嫌有啲甜同濟😂 多d人share一個應該無甘漏🤪🤪#ktravelneat紅磡 #ktravelneat黃埔 #ktravelneat觀塘線 #ktravelneat甜品 #ktravelneat芋圓控 #ktravelneat連鎖店 #黃埔美食 #黃埔好去處 #黃埔食好西 #鮮芋仙
芋薯圓Q麻薯牛奶冰 ($58)