2021-05-17 214 views
夜晚係屯門想食燒肉,網上搵到呢間,的確有驚喜。舖頭好易搵,屯門輕鐵站隔離。去到見到坐滿人,好有風味好熱鬧,等半個鐘左右先有位,店員話下次可以預早訂枱,就唔使等。叫左個二人套餐,和牛扒,蒜爆雞腎魷魚,鵝肝多士。全部好好食。仲有海鮮,鮑魚,虎蝦,扇貝,但唔記影。和牛扒,好正 😍   超Juicy,又豐富牛味,推介 😂蒜爆雞腎魷魚,超香口,飲啤酒一流 😆鵝肝多士,第一次街邊食,多士上面加左生菜,車喱茄,同埋沙律醬,完全無油膩既感覺 最後送左切好既生果盤,隨機生果。多謝 😂最搞笑店員同客人打成一片,果晚我去,個店員仲同隔離枱班地盤工人拗手瓜,飲啤酒!絕對會再來!仲有好多食材未試!
夜晚係屯門想食燒肉,網上搵到呢間,的確有驚喜。

和牛扒,好正 😍   超Juicy,又豐富牛味,推介 😂
自助燒和牛扒

蒜爆雞腎魷魚,超香口,飲啤酒一流 😆
蒜爆雞腎魷魚

鵝肝多士

最後送左切好既生果盤,隨機生果。多謝 😂

絕對會再來!仲有好多食材未試!
Other Info. : 生日BOOK枱記得同店員聯絡,我見其他枱生日都有特別驚喜!
2021-05-07
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
自助燒和牛扒
蒜爆雞腎魷魚
鵝肝多士
  • 和牛扒,蒜爆雞腎魷魚,鵝肝多士
  • 鮑魚,虎蝦,扇貝