2022-08-22
收工喳喳淋搵外賣返屋企食,路過見到門面好靚好有日本風格🇯🇵原來係東京街🎏之前都有食過太子分店,質素絕對比得起壽司郎!今次土瓜灣分店冇堂食只有外賣,就試吓質素有冇唔同先!雜錦刺身定食 $158三文魚腩刺身(4件) $88包裝好得體🍱唔知以為幾百蚊一盒,入面有三文魚、赤身、油甘魚、鱆紅魚、帶子、八爪魚、北寄貝、甜蝦🍣仲有另外加購咗阿媽最鍾意嘅三文魚腩刺身,刺身都好有重量,三文魚超級厚切又肥美🤤除咗三文魚其他刺身都好鮮甜,唔點豉油都唔會腥,所有刺身都相當有驚喜!✨仲要包埋白飯同埋麵豉湯🥣物超所值!我拎返屋企都有少少距離,店員話可以提供冰袋,咁就唔怕刺身會變壞🧊滑蛋豬扒飯 $68 呢個係買俾阿媽嘅,攞上手熱辣辣即叫即做,拎到返屋企都仲係熱🔥買外賣最怕好快凍咗唔好食😵💫外賣盒分咗兩層,下面嘅飯唔會比汁一直浸住,呢個好抵貼心💕雞蛋係用咗日本蛋,豬扒都有五六件,仲有香菇洋蔥紫菜絲,都幾抵食!慳妹攻略🐖✨見到poster寫葵芳新店開業,買滿$330減$50🤫原本嘢食都性價比高仲有得平$50,推薦大家去試!VIP入會都有嘢送,大家去幫襯嘅時候可以順便做埋慳多啲💓環境 🐖🐖🐖🐽 3.5/5食物質素🐖🐖🐖
雜錦刺身定食 $158
三文魚腩刺身(4件) $88