2018-11-11 713 views
油塘有新餐廳啦~~~油塘中心舊泰國菜店執左,竟然開左成都米線!應該說是日間做米線及多款四川小吃(唔知晚上會唔會繼續做),晚上做任食雞煲,裡面冇咩點裝修,跟以前一樣架!米線最平最平只是$24,可以再加$有其他配菜架!我就係比呢個餐牌吸引入左去了~新開張期內會送飲品重慶酸辣麻薯粉+豬軟骨事實上,麵條份量可以,湯底並不是我想像中紅卜卜的,但味道偏酸少辣,湯底香濃,不覺得有味精,還有芽菜、花生、莞茜、大頭菜都幾好食!豬軟骨軟腍,也是不錯的選擇!基本也沒什麼服務,店內只有1名亞叔及1名洗碗亞姐,我地呢d街坊都係自助式,自己去bar 檯落及結賬,自己去雪櫃拎飲品,相信是小本經營的,就比多少少耐性等待吧! 總結來說也是很好,價錢平,味道好,可能我真係好喜歡飲湯底,所以我十分喜歡!
油塘有新餐廳啦~~~

新開張期內會送飲品

重慶酸辣麻薯粉+豬軟骨