2020-04-10
📍Tai Koo📍...平日放假無地方去或特別野做, 最中意去城品打書釘🤭🤭🤭有兩層樓既書慢假睇同消磨時間, 重點係入邊有好好食既天仁茗茶鐵觀音雪糕✌🏻✌🏻🥰 呢間我食過佢出既所有味道, 最中意就一定係鐵觀音味😭😭🙏🏻係外界都好難溫到茶味既雪糕, 呢杯雪糕食落去質地同平時既雪糕好有分別, 平時既雪糕係好滯好creamy, 呢間會係好水但唔會好易溶😮😮因為佢質地咁水既關係所以無點滯既感覺, 性價比十分高, within HKD 25.00, 呢幾年有加過價😯由第一次開始食到現家都食左4年幾了😂😂...因為d staff係會fill滿成個雪糕筒, 好似食唔完咁, 同埋天仁茗茶既雪糕筒既皮為比其他雪糕店既厚小小同每次都好脆口, 所以成個糕我比好高分同好推薦✌🏻✌🏻😊...📍環境:6/10分 (take away, 乾淨整齊)📍Outdoor area is not available📌不可帶寵物黎餐廳🐶📌不要加1
📍環境:6/10分 (take away, 乾淨整齊)
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌不要加1