2024-03-24 701 views
今日經過沙田禾輋呢個屋村商場,見到幾間都係一D連鎖式餐廳,無咩興趣食,想試下D少食D既野,所以見到呢間餐廳,就去試一試由於餐廳位於屋村商場,所以對呢間餐廳既食物唔會有太大期望,但係食過之後對呢間餐廳有少少觀,覺得屋企既餐廳都可以做得唔錯,而且食既野都有D特色,有機會會再食下。由於成日無食過野,所以特別肚餓,就叫左個既午餐同一個小食,兩款食物上檯時都熱辣辣,所以都好好食,一個人都可以食晒兩款食物🤣里斯本大蝦海鮮煲 (套餐$65 包餐湯飲品)個煲既汁好好食,好惹味,所以食完一啖又想食多啖,食食下就食晒成個😂而且套餐來說份量夠晒,可以一試馬介休炸薯球熱辣辣,好香脆,係香港好少食到好食既馬介休球,呢間餐廳都叫唔錯,而且只係$58,相當抵食,性價比高😋
里斯本大蝦海鮮煲 (套餐$65 包餐湯飲品)

南瓜湯
里斯本大蝦海鮮煲