今日好開心同屋企人去咗旺角嘅一間越南餐廳,呢一間餐廳性價比高,而且價錢經濟實惠,份量多,有越南風味,真係值得一讚,食咗一次真係食過返尋味,我哋再幫襯啦,我適合朋友或者同屋企人相處嘅地方,呢一間餐廳位置好方便,好容易搵,所以唔使驚蕩失路,然後呢一間餐廳裝修簡單,佢哋嘅餐牌食物選擇好多,有米粉米線或者飯類,而且全部都係大大碗,唔使驚肚餓,要等一等我食得好飽啊,而且呢度餐廳侍應都好好,全部好友服務有禮貌,而客人為上,有賓至如歸的感覺,我覺得發現附近嘅人都有啲外國人幫襯,特別係佢嘅肥牛湯金邊粉真係值得一讚,真係好好食,佢哋份量多之餘,而且佢湯底都好好飲,呢個先係最重要,依家係咪一間我覺得湯底係最好飲嘅,而且佢哋嘅小食都好多選擇,有炸春卷,豬頸肉等等,全部都好食㗎哇