2019-10-19 294 views
因為要支持小店 💛所以大力懲罰佢。每次去都好多人排隊,所以要預早去拎位啊🤤服務方面,有待改善。因為我地入座之後好快就落左單,但係等左成三十分鐘都冇野上。因為係黃店,所以我地都比啲耐性。但之後紛紛見遲過我地入嚟既,都好快有單同上野食!我地就發覺唔對路,有禮貌咁問下啲姐姐,佢地都係答:『唔好意思,人多啊,仲入緊單,等多陣啦』咁唯有再等多一陣,真係新入嚟既個個都有野食!我地再催再不斷重申已經等超過30分鐘,之後先有個人重新幫我地再落單,入單先有野食。雖然黃店,但人手配合同態度都有待改善。食物方面,不過不失。日式牛肉鍋雜炊 轉烏冬,湯底方面 覺得麻辣湯有啲似譚仔麻辣湯。 而壽喜燒湯都唔錯,唔食得辣既可以諗下👍🏻 烏冬彈牙,鍋物都幾豐富,呢個價錢對得住個份量同味道有餘!加配既$5炸雞,肉質嫩滑又熱辣辣,對得起價錢有餘🤪總括而言,良心飯店係食得落既,性價比都幾高,但係服務就希望可以配合得好d啦😟
因為要支持小店 💛所以大力懲罰佢。
每次去都好多人排隊,所以要預早去拎位啊🤤

加配既$5炸雞,肉質嫩滑又熱辣辣,對得起價錢有餘🤪