2022-09-21 119 views
屋企人鐘意飲茶🍵,宜家唔需要去酒樓都可以享受到高質嘅點心。籠太子嘅點心全部即叫即熱,上枱熱辣辣,茶錢都只係$3@,點心價錢走大眾路線,性價比好高,絕對可以一試🫶🥟籠太子蝦餃皇 四粒 $29蝦餃及皮晶凝通透,口感煙韌,蝦肉爽口又有鮮味,一口一粒,好食呀。🥢籠太子燒賣皇 四粒 $29滿滿嘅肉肉,爽口juicy,太正關係,真係唔夠喉,再encore多一籠!🐟石班荷葉籠仔飯$49石班好新鮮,冇腥亦冇雪藏味,肉質雪白,飯索晒魚肉嘅鮮味同荷葉香,再加埋豉油,三扒兩撥勁快KO😆🐔藥膳雞腳 $23雞腳好軟嫩又入味,個藥膳湯好有藥材味,食完雞腳,記得一定要飲埋個湯補番下😚🐷皮蛋瘦肉粥 $21皮蛋粥一向係我食粥必點嘅粥品,呢度嘅岀品都唔曳,好足料,質感綿密又有瘦肉嘅鮮甜味,讚👍🏼
屋企人鐘意飲茶🍵,宜家唔需要去酒樓都可以享受到高質嘅點心。

🥟籠太子蝦餃皇 四粒 $29

🥢籠太子燒賣皇 四粒 $29