2024-05-27 243 views
呢間位於銅鑼灣嘅日式燒肉,出名性價比高,四百幾蚊嘅價錢,可以瘋狂食A5和牛!🤩上到去餐廳環境闊落坐得舒服🫶🏻今次我哋食呢個尊貴日本A5和牛套餐,總共173品可以選擇。任食120分鐘🥩🥩🥩!一開始會上一個A5和牛拼盤,包括有和牛西冷片、一口和牛肋粒、牛肩胛、牛冧、牛小排、牛五花同熊本和牛柳等等,我就覺得西冷片,牛小排同牛五花係最好食!油脂分布平均,入口即溶嘅感覺👍🏻之後上嘅海鮮拼盤都幾豐富,包括有大蝦、蠔、青口、鮑魚、帆立貝同蜆等等,海鮮質素都幾新鮮,我自己覺得燒鮑魚同帆立貝係最正😽🫶🏻除咗呢兩個拼盤之外,仲會有泰式串燒拼盤,泰式肉碎波波,仲有冬陰功飲添!所以建議可以食咗以上嘅嘢之後再嗌任食嘅嘢,以免浪費食物!👐🏻而我哋都嗌咗幾款壽司試吓,壽司嘅質素都好唔錯!火炙壽司炙燒香好重,而刺身都幾肥美😋呢度嘅飲品選擇都唔少。茶類同汽水類都有,仲有數款韓國飲品。而且甜品都有唔同味道嘅雪糕杯選擇。🍨