2020-11-20 91 views
今次黎到疫情後,無食已久既放題喇,銅鑼灣呢間叫滿屋既日式放題,雖然疫情下,但食物質素仲反而高左,食物種類都多左幾款,果然係唔錯,有水準既日式放題。環境方面,座位之間有間隔,坐底食都夠曬安心同放心,疫情下就最緊要食得安心呀嘛,而店內都有唔少裝飾,加左好多類似donki果d既日本字字牌,真係岩曬香港人口味,感覺好熱鬧唔會話好冷清咁。食物方面,食放題就梗係一黎就叫左個冷盤先喇,咁叫左三文魚刺身,刺身有光澤,幾水潤,食落有魚味,唔會好淡,口感彈牙新鮮。甜蝦夠曬乾淨,而且肉質唔會霉有彈性,鐘意食蝦既朋友可以主力食。燒物方面,本人就最鐘意佢個燒牛舌,夠曬香口,落少少黑椒調味,送梅酒就真係一流。呢間野性價比幾高,值得黎試下。

食物方面,食放題就梗係一黎就叫左個冷盤先喇,咁叫左三文魚刺身刺身有光澤,幾水潤,食落有魚味,唔會好淡,口感彈牙新鮮。

呢間野性價比幾高,值得黎試下。