2019-05-22 81 views
呢間餐廳嘅環境好寧靜同舒適,餐廳入面嘅燈光好柔和,枱上放咗個蠟燭,增加咗唔少格調,好適合情侶黎食。我點咗一份美國有骨肉眼配薯菜嘅set dinner,個餐包括前菜、餐湯、主菜同飲品。前菜係香煎蟹餅沙律配介末蛋黃醬,個蟹餅煎得好香,配合埋啲沙律菜同醬汁一齊食,感覺一啲都唔膩,啲菜仲好新鮮。主菜嘅牛扒我嗌咗medium,牛扒煎得啱啱好,唔會太生或者太熟,肉質好嫩滑,食落完全唔韌,牛扒亦都保留咗好多肉汁👍🏻而餐飲我就嗌咗杯peach ocean,飲品裝咗係一個禮物袋再放係玻璃杯入面,賣相十分靚,同埋餐廳係用紙飲管而唔係傳統嘅膠飲管,支持環保,值得欣賞👍🏻整體黎講餐廳嘅食物、環境同服務都好出色,值得大家去試下😆

整體黎講餐廳嘅食物、環境同服務都好出色,值得大家去試下😆