2022-11-28
難得放假~咁就去遠d~~~去Muse Furniture Lab食下野,再響佢地嘅大草原影下相、打下卡🥳🥳.。煙三文魚配奶油芝士法式可麗餅:賣相好吸睛👏🏻👏🏻~煙三文魚配埋醬汁好惹味,而香脆嘅可麗餅,入面包住左一層椰菜絲,再加埋一隻半熟蛋,口感好豐富,好好味!🥰🥰🥰.。蒜片辣椒欖油大蝦意大利粉:總共有四隻香口嘅大蝦,好足料,而且肉質好鮮甜!仲有好多蒜片,令全碟意大利粉都好香口👍🏻👍🏻.。蜜糖芥茉烤雞中翼:邪惡寶寶雞中翼,隻隻都炸到肥嘟嘟,皮脆肉juicy,真係超級好味!蜜糖芥末醬甜甜地、辣辣地,亦都好啱我口味,美中不足嘅就係:唔夠沾滿隻雞翼🤣🤣.。火龍果西柚汁:一向鍾意食火龍果嘅我,好滿意呢一杯果汁!雖然加咗西柚,但係絕無西柚嘅苦澀味,杯底仲有好多西柚肉,好好味😋.。Latte:拉花超靚,相機食先嘅朋友一定要嗌返杯👏🏻👏🏻👏🏻.其實黎之前,淨係諗住呢度好靚,可以影相打卡,完全冇諗過呢度嘅嘢食咁好味,簡直有意外驚喜!👏🏻👏🏻👏🏻