2021-03-24 62 views
在繁忙嘅鬧市中 比我搵到間冇乜人嘅cafe就晌尖東sogo嘅旁邊 裝修非常和風🇯🇵有流水嘅牆壁不論坐室內定室外一樣咁chill食物看似普通 但食落有驚喜😃🔸吞拿魚蛋沙律墨西哥卷餅皮煙韌唔濕,內含超多蔬菜絲、蛋沙律、吞拿魚,好清新爽口,同埋沙律醬唔會好多,所以好輕盈健康。🔸三拼沙律揀咗蓮藕粉絲、雞胸西蘭花、番茄仔水牛芝士。蓮藕粉絲驚喜地好食!係和風嘅醋漬,兼有麻油香!食落酸甜開胃,蓮藕好爽,仲灑咗啲紫菜碎,味道👍🏻👍🏻。另外,雞胸都係好嫩滑大塊,好好味!🔸特濃朱古力曲奇(帶返個頭盔先:我本身好鍾意食朱古力,對朱古力產品嘅甜度接受能力高😆)我十分喜愛哩個曲奇🍪!味道好濃!邊位少少脆,而曲奇較厚身,咬落中間似蛋糕同埋有啲軟嘅朱古力,成個都好朱古力!!🔸Dirty 、 Latte咖啡水準不錯,夠厚身,香濃度溫和適中,奶幾滑。
在繁忙嘅鬧市中
食物看似普通 但食落有驚喜😃

🔸吞拿魚蛋沙律墨西哥卷

🔸三拼沙律

🔸特濃朱古力曲奇

🔸Dirty 、 Latte
咖啡水準不錯,夠厚身,香濃度溫和適中,奶幾滑。