2018-07-22 156 views
朋友話星期日要chill下,就帶左我嚟呢間樓上cafe,重捨番以前同成班同學一齊係cafe玩既感覺。一行入嚟,見到有一枱兩個家庭帶著個bb聚會,好溫馨。我地就走左去梳化位。叫左個黑松露all day breakfast 同 海膽忌廉汁意粉。係等緊食物既時間,就玩下board game 先啦!個all day breakfast 有腸、黑松露炒蛋、黑松露多士、沙律菜、煙肉同火腿,一次過滿足晒我地咁多個願望!多士烤得脆卜卜,黑松露真係好香,仲好足料。個意粉新鮮熱辣,見到有唔少海膽同海鮮。係用心預備食物既cafe。飲品就試左flat white同士多啤梨yogurt,食到果肉唔會太甜,正。除左野食好味,整體服務態度都好好,令人感覺好舒服。這是個美好的星期日!

係等緊食物既時間,就玩下board game 先啦!

除左野食好味,整體服務態度都好好,令人感覺好舒服。

這是個美好的星期日!