2014-10-04 871 views
兩口子食左下午茶,又唔係好餓,諗左好耐食咩野好。最後老公話要食西餐,於是就試下呢間。坐低見到隔離檯pair情侶碟墨魚面好似唔錯,所以我地兩個都叫左碟墨魚麵,仲加左兩個小吃,一個田螺同一個瑞士雞翼,兩個人唔太餓份量剛剛好。先黎個墨魚麵,賣相同隔離檯差唔多~ 我間唔中就會想食下大蝦:p呢隻個size都ok! 碟麵有好多汁,老公最怕乾「憎憎」的,所以佢都好滿意。個麵煮得剛剛好,唔會太稔或過硬。見到老公個咀烏卒卒的,好彩我又ok冇乜「出界」,哈哈哈!田螺係老公主意,佢話想食薯蓉喎!個薯蓉有少少脆面,幾好。田螺都ok,最鐘意倒埋田螺入面d牛油汁出黎食,好香!最後就係瑞士雞翼!我平時都鐘意食鼓油/ 鹵水,炸嘅反而冇咩興趣!瑞士汁甜甜地更加好味,最緊要係雞翼夠入味,最怕得個顏色唔入味嘅雞翼,呢個雞翼有色亦有味,good。

大蝦墨魚麵

田螺

田螺係老公主意,佢話想食薯蓉喎!

瑞士雞翼

大蝦墨魚麵