2023-11-10
琴日去到旺角行街,去到攰攰地,就嚟左呢間boardgame cafe坐下同食個晚飯~位置都好闊落好舒服,最緊要係有boardgame玩!😆好啱一家大細或者成班朋友嚟,食完飯玩下遊戲😙夜晚就低消每人一個dinner set, 以佢可以坐下嚟講,個價錢都好合理👍🏻仲有包野飲~+$38就有埋個沙律同蛋糕添!🥗田園沙律作為前菜清清腸胃先~好清爽🥤榛子朱古力 - +$6本身套餐包左$38嘅餐飲,呢杯另外加多$6就得啦~呢個朱古力唔會太甜,啱啱好!🥤oreo奶昔 - +$20呢個奶昔一定要嗌呀!好濃郁嘅oreo味,口感好creamy😋🍝香蒜白酒蜆肉意粉 - $112超多蜆肉‼️好香嘅蒜蓉味,配埋個意粉好惹味👍🏻意粉都煮得啱啱好~🍛西班牙海蝦辣肉腸燴飯 - $122個醬汁酸酸甜甜,好開胃好惹味👍🏻飯粒係粒粒分明嘅,口感唔錯😙🍗蜜糖雞翼 - $62蜜糖味好重,雞翼係外脆內嫩嘅,一邊食一邊玩boardgame一流😆🍰藍莓芝士蛋糕 最後我揀左藍莓嘅cheesecake試試佢,用甜品去結束一個晚餐真係好滿足😙-總結:同朋友/家人聚會嘅好地方👍🏻推薦~
🥗田園沙律
作為前菜清清腸胃先~好清爽
🥤榛子朱古力 - +$6
🥤oreo奶昔 - +$20
🍝香蒜白酒蜆肉意粉 - $112
🍛西班牙海蝦辣肉腸燴飯 - $122
🍗蜜糖雞翼 - $62
🍰藍莓芝士蛋糕
總結:同朋友/家人聚會嘅好地方👍🏻推薦~