因為太忙 無好特別訂位,之前黎過呢間食都感覺唔差,打黎訂位就話訂到就即管一試。點知一試就伏了。餐牌係$1380/2位加一,完完全全唔值。湯超級普通,酥皮唔見左,扒係最唔伏既,最唔滿意係甜品,椰汁紅豆糕,OMG!!!!食西餐配紅豆糕係第一次。請大家唔好再中伏了仲有服務完全趕收工,人地岩岩食完扒,無問過就上甜品。甜品岩岩食完放底就問係咪食完就收碟,好想你走咁。講真,係呢個經濟環境下,一個特別日子,我唔希望食到超水準嘅嘢,但起碼係咪比返啲正常餐牌上既食物呢? 我寧願食餐牌上面嗰啲收貴價,好過食呢啲咁嘅嘢食完之後仲有個插曲,外邊開始落雨,啲侍應就話「準備梳散」,點知轉頭就真係落起雨黎。有剛到既一對夫婦想坐4人檯,其中一位侍應就話:外面落雨,怕其他人要坐入嚟,你地坐二人檯啦。男士話你有人要坐我地先搬檯啦。直到我走,室內都未坐滿。真心服務麻麻

點知一試就伏了。

仲有服務完全趕收工,人地岩岩食完扒,無問過就上甜品甜品岩岩食完放底就問係咪食完就收碟,好想你走咁。