2017-05-29 543 views
呢排食咁多放題,呢間算係最多驚喜!對比一年之前,進步左不少!原來有午市,怕肥消化唔到嘅可以食午市我同女友人黎食,所以唔敢叫太多刺生,驚食唔晒。刺生有三文魚、油甘魚、劍魚腩、赤海蝦、櫻花魷魚、甜蝦、蛋、榮螺等等。個人必食推介: 油甘魚、赤海蝦、甜蝦,又鮮甜又肥美其實食物種類黎講,呢間放題唔算好多,但每樣我都覺得係幾超出水平!驚喜連連必食推介:芝士蒜香牛油焗虎蝦芝士、蒜再加牛油所產生嘅化學作用我諗有食過嘅人都知幾咁強勁。廚師落足料,虎蝦夠大隻,開邊啖啖肉,殻都唔洗脫燒牛舌唔靭,略加黑椒燒過,再自己加小小檸檬汁真係唔錯!我叫左4串金磚炸鮮奶都幾重鮮奶味,入面滑出面脆。仲有蕃薯仔食! 女友人好鐘意,話甜得黎細細粒唔怕飽。炸蠔 入面嘅蠔都幾大粒,脆得黎juicy唔乾唔好甜品嘅我,呢兩樣係令我好好好好驚喜嘅!!榴槤糯米糍望落細細粒,本身都無抱有期望,放題嘅會有幾好食?一啖開,嘩左出黎!真係好重榴槤味,內餡多皮夠薄,我朋友係我對面都聞到! 唔係誇張,好食過我係街邊見到果d專賣糯米糍嘅店!心太軟迷你款 更易熟透,更難做到流心效果,呢個叫左兩輪,兩輪都係流晒朱古力漿,做到甜品店水準!附上飲品櫃俾大家參考

原來有午市,怕肥消化唔到嘅可以食午市
刺身

必食推介:
芝士蒜香牛油焗虎蝦

燒牛舌

炸蠔

炸蠔 入面嘅蠔都幾大粒,脆得黎juicy唔乾

唔好甜品嘅我,呢兩樣係令我好好好好驚喜嘅!!
榴槤糯米糍
望落細細粒,本身都無抱有期望,放題嘅會有幾好食?

附上飲品櫃俾大家參考下

一句:性價比高!
刺身
燒牛舌