2017-09-19
朋友介紹話呢度lunch抵食,於是約埋家人一齊試新野。一入門口,已見個salad & dessert吧,再望望店內環境,都幾闊,幾舒服。 職員仲比左個無敵窗口位比我地,正!Lunch menuLunch menu有9款main course任選,有d要加少少錢。 跟餐已經有湯/前菜/小食。再唔係,可以好似我地咁另外加$34食出面的salad & dessert bar (其實我地食salad bar d 野都已經飽)。我地一行四人就係點左附圖main course,其中嘅烤乳豬,d肉真係嫩到呢,好唔夠喉囉;但係塊皮就唔夠脆。 另外個炭燒肉眼扒都好食,好juicy同好香炭燒肉味。再之後就係個春雞,又係d肉好嫩,果然係春雞。 個煎鱸魚就麻麻地,好乾同埋唔太有香味,但勝在健康d 囉。Salad bar食物種類一般,仲有d 芝士,水果等,加$34有咁多野食,都算抵。
Lunch menu
Other Info. :
如果可以,希望salad bar食物可處理得好d,因為真係開哂對正門口,甜品亦無冰敷住,怕易有細菌。