2025-02-17 99 views
最近想食得健康啲、清淡啲,所以去到邊都會搵低碳/生酮食物,咁arm經過金鐘廊,竟然比我見到Super Sandwich 有健康早餐 $52,塊多士竟然仲係keto (有食開既都應該知道keto 包唔平)!試左個早餐有:• 蘑菇炒蛋: 正常發揮,但只是微溫,落左芝士粉都唔溶• 水耕菜胡麻醬沙律 :正常,不算好新鮮,份量略少但可以接受既・無糖低碳水奇亞籽高蛋白多士:好鍾意呢個多士,輕輕微甜,食完唔會胃漲!• 鮮茄濃湯低碳椰菜湯:好好味,又夠熱,入面有椰菜花粒令個湯更有口感,仲會飽肚啲;個人口味會喜歡再減甜啲• 咖啡轉豆奶:個人口味問題,好苦,唔啱我 😬😬其實早餐有低碳選擇已經好開心喇,quality仲要唔差,價錢接受範圍內、希望會繼續長keep 呢個系列啦!下次都會試下其他低碳選擇!

試左個早餐有:
• 蘑菇炒蛋: 正常發揮,但只是微溫,落左芝士粉都唔溶
・無糖低碳水奇亞籽高蛋白多士:好鍾意呢個多士,
輕輕微甜,食完唔會胃漲!
• 咖啡轉豆奶:個人口味問題,好苦,唔啱我 😬😬

2025-02-17
$52 (Breakfast)