2022-12-12 112 views
兩條友喺尖沙咀,一個想食西餐,一個想食日本野可以點算?推介大家試試呢間日式西餐,亦即係日本常見嘅洋食門口望到餐牌已經忍唔住流晒口水,又日本豚肉又和牛咁,一於黎試試你咩料食物選擇認真唔少,有牛扒、和牛飯、意粉仲有黑毛和牛漢堡。我今次就試左呢個燒美國黑毛和牛青森溫泉玉子,加多18蚊就可以轉成定食,有湯同薯仔沙律,算係幾抵食,大家千其唔好錯過。個和牛飯賣相唔錯,肉質亦都係鮮嫩多汁再撈埋隻溫泉蛋食,認真一流洋蔥湯亦都十分暖胃,啱晒最近返冷天氣飲,薯仔沙律都幫助埋消化。跟住就黎到甜品,靜岡抹茶紅豆窩夫,好特別嘅口味,窩夫本身偏鹹,搭配住紅豆同抹茶又別有一番風味,啱晒想食甜品又怕太甜嘅朋友。呢種食物質素同呢個價錢喺尖沙咀黎講算係性價比一流推介一試
推介一試