2019-01-09 523 views
新忠記打冷小館點解會去食:2018-11-05 有一對朋友結婚,約埋我哋成班人派帖,仲請我哋食一餐好勁嘅,冇諗過呢個地方竟然有間咁好味嘅打冷舖。食物新鮮程度:⭐⭐⭐️⭐️新忠記小炒王:呢碟小炒王, 1D都唔失禮,調味做啱啱好,唔會太咸。食物合適溫度:⭐⭐⭐️⭐️鴨舌拼豬手:冇乜驚喜,可能始終都係手板眼見功夫。冷凍烏頭:呢條烏頭,好夠多肉,又冇乜泥味,仲係黃油添,食起上嚟個魚味竟然好鮮甜!食物驚喜程度:⭐⭐⭐️⭐️🌟土豆安格斯牛枊粒:碟餸一放上枱,真係嗌咗出嚟,因為嗰啲牛柳粒,簡直係牛立方,根本唔可以一擔放落個口度,但係咁大舊牛枊,竟然肉質好鮮嫩,仲好入味,完全唔覺得佢有比梳打粉乸過,個配菜土豆仲誇張,做到外脆內軟外面有一浸蜜餞脆醬包住。—————————————————服務員態度:⭐️⭐️⭐️⭐️打冷舖,夥計們點都會有啲性格,咁先至配合返係一間地道嘅打冷舖。所以冇乜要求,因為佢哋服務都做得好足。—————————————————最重要系。。。我會唔會再去?重遊指數:⭐⭐⭐️⭐️
新忠記打冷小館

點解會去食:

食物新鮮程度:⭐⭐⭐️⭐️

食物合適溫度:⭐⭐⭐️⭐️
鴨舌拼豬手:冇乜驚喜,可能始終都係手板眼見功夫。

食物驚喜程度:⭐⭐⭐️⭐️🌟

—————————————————
服務員態度:⭐️⭐️⭐️⭐️

—————————————————
最重要系。。。我會唔會再去?
重遊指數:⭐⭐⭐️⭐️