2017-03-29 129 views
韓國野日本野就食得多 西班牙菜真係第一次食 但食落都幾有驚喜😋😋蛋餅入面好足料 有煙肉薯仔 皮夠厚 蛋味夠濃 好有飽肚感 所以建議同朋友仔share食 唔係就好快飽左食唔落其他野啦🙈意大利飯係高質的 大家真係不妨一試👍🏻👍🏻 香草汁個味好濃郁 偏稠身 撈埋落啲飯度食都幾煙韌😍 份量足之餘仲真係有兩隻飽魚😝 食完都好滿足但身為甜品控又點可以唔試埋佢好出名既麻糬窩夫呢😏 綠茶雪糕綠茶味都ok濃😝 窩夫皮脆 加埋入面煙煙韌韌既麻糬真係一食上癮😍 生果種類都好多 連無花果都有感覺好養生😂不過略嫌係士多啤梨同奇異果都有啲酸 野飲感覺都好refreshing 甜度適中 菠蘿有用鹽水浸過令甜味更出😋 鋪頭播住音樂令到氣氛好chill 餐廳份量都偏多 所以兩個人share都已經好滿足好夠飽👍🏻👍🏻