2020-02-02 81 views
唔講唔知原來tko開左間西餐廳,所以放工後就去試下雖然tko係新界區但對於我地九龍🐉友過去其實好方便,轉一轉條線就到了一望門口有得賣麵包🥐🥖🍞Order 左個日本🇯🇵大和豬🐷肉眼扒🥩配松露燒汁。。。日本豚🐷的確係唔同d~肉都滑嫩d🥰另外叫左班尼迪蛋🍳配荷蘭汁(入面有煙三文魚🐟配菠菜🌿同牛油果醬🥑配parma ham🥓海蝦🍤..yummy食野必定要有野飲先係完美一餐試左雪糕咖啡🍨☕ 同法式焦糖燉蛋泡沫coffee 🍮☕咖啡有層次,飲時微苦,但舔脷時會有咖啡表面嗰層焦糖味泡沬咖啡有驚喜,哥哥無介紹錯,話影相靚啲,飲落又有層次感🤣正餐後當然要來番個甜品🧀芝士cake🍰 好濃芝士味~中意食芝士既人實中意,兩種味餅底系軟實嗰種,唔系脆嗰種另一款cake都好食,好軟綿,外面脆脆地,不過實在太甜,如果自己食曬一舊真系會漏
唔講唔知原來tko開左間西餐廳,所以放工後就去試下
雖然tko係新界區
但對於我地九龍🐉友過去其實好方便,轉一轉條線就到了

一望門口有得賣麵包🥐🥖🍞

食野必定要有野飲先係完美一餐

泡沬咖啡有驚喜
,哥哥無介紹錯,話影相靚啲,飲落又有層次感🤣

正餐後當然要來番個甜品

🧀芝士cake🍰 好濃芝士味~中意食芝士既人實中意,兩種味
餅底系軟實嗰種,唔系脆嗰種