2023-07-21 234 views
去這新店第一次晚餐,想吃鐵板餐,新張期仲有七折優惠,喜歡吃扒的我,一定要試下啦~牛扒鐵板餐,牛扒真係無鬆肉粉的味道,唔會好似食腐肉咁,生熟程度剛剛好,新鮮即炸的薯條超級熱,要慢慢食,加上甜甜地嘅粟米粒,比起那些大型連鎖店的鐵板餐,簡直無得比,加上優惠期間,直得一試。另外,叫咗個香茅豬扒飯,豬扒都一樣無鬆肉粉味道,值得一讚,不過,個人不太喜歡那些乜乜鮮醬油的味道 ,店員話係自家調配的醬汁,可能配方中有那款鮮醬油,如果轉普通豉油汁就完美喇。至於飲品,我就叫咗凍檸茶少甜少冰,水準幾好,起碼做到我要求的,因為好多食肆都做唔到,唔係啲冰唔駛錢,就係啲糖唔駛錢,一係無茶飲!一係甜到死!未去過這店舖的,可以一試,支持下這些小店。
未去過這店舖的,可以一試,支持下這些小店。
2023-07-21
Type of Meal