2021-11-03 1098 views
想了很久 終於約到朋友一齊黎玩🤪因為有朋友上次叫左自助餐然後話成餐飯都好忙 所以我地選擇左單叫😂😂叫左廣島燒 雞肉 魷魚 飯團 加飲品雖然玩既過程有點failed 但系成品都系好吾錯既🥳🥳 調味方面 好睇玩既時候落幾多 鹹左淡左自己負責😂 我地都好中意海苔 所以狂落😂 遠望有啲似青苔雞肉同魷魚都正常 份量兩個人黎講都夠 但如果四個人既話就太少了 因為我中意食飯 所以忍吾住叫左個飯團😌 食落都好okay 系吾覺意整到啲芝士有點lon 😅最後我地廣島燒剩低左既菜比我地即興炒起 味道又幾吾錯喎 (我系調味員🤪)朋友叫柚子茶加冰 話味道淡 而我既柚子蜜味道幾好 吾太甜
想了很久 終於約到朋友一齊黎玩🤪

自制炒椰菜絲

柚子酒加冰  vs  柚子蜜

朋友叫柚子茶加冰 話味道淡 而我既柚子蜜味道幾好 吾太甜

2021-11-01
$165 (Dinner)