2024-01-25
✍︎︎減肥又想飲珍奶,圓貝完全啱我口味😍堅持每日新鮮製造自家製非堅果植物奶用咗純素珍珠同埋低糖配方☁️藍天白雲💙$48藍白色分層分明,好啱打卡🤭上層係椰子奶蓋,最底層有爽滑碟豆花奇亞籽果凍,而成杯嘅靈魂係超級食材物藍藻,羅漢果糖,岩鹽,柚子芒果等混合而成,整體清新得嚟又唔甜,加咗岩鹽多一番風味💜黑蜜香芋奶🧋$46 見到呢杯得104kcal😳可以品嘗到芋頭嘅清香同時罪惡感完全0阿 🤭估唔到黑糖同芋頭都保留到自己嘅味道🤤🍫特濃朱古力麻糬曲奇🍪+$24曲奇比較濕潤,但又唔會偏軟身,中間仲要有麻糬加哂分🥰🥟西西里菠菜素餃 +$28配西班牙莎莎醬即叫即煎😋熱辣辣送到上手唔油又健康😙下午茶食完全啱啱好❥#燕麦奶 #香港純素 #香港素食 #純素 #純素珍奶 #珍珠奶茶 #低卡糖 #低GI糖 #植物奶••••••••••••••••••••••••••••••🔎圓貝 旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR樓M31號舖••••••••••••••••••••••••••••••
減肥又想飲珍奶,圓貝完全啱我口味😍
堅持每日新鮮製造自家製非堅果植物奶
用咗純素珍珠同埋低糖配方
☁️藍天白雲💙$48
藍白色分層分明,好啱打卡🤭
💜黑蜜香芋奶🧋$46
見到呢杯得104kcal😳
可以品嘗到芋頭嘅清香
同時罪惡感完全0阿 🤭
估唔到黑糖同芋頭都保留到自己嘅味道🤤
🍫特濃朱古力麻糬曲奇🍪+$24
曲奇比較濕潤,但又唔會偏軟身,中間仲要有麻糬加哂分🥰
🥟西西里菠菜素餃 +$28
配西班牙莎莎醬