當日同女友去時新試食包包,失望而回,一出門口走啦,原來有間四川野,我女友都ok鐘意架,咁我咪話試下囉,反正失望左,搵番少少希望都好丫,行近d睇,原來係之前電視有講過話幾好食果間,我記得個涼粉有推介,所以同女友一人一個試下~~女友食雞絲涼粉(大辣),我食口水雞涼粉(小辣),不過唔記得影相雞絲同口水雞,無咩特別,不過涼粉係主菜等得試下先,一入口唔辣既???又唔係好麻喎???試下女友果個先,都係咁既????食多幾啖之後,黎料!!!!小辣都好勁喎,我快手食完即時去士多買左2個""王老急涼荼""同女友一人一野飲晒之後走人,不過d麻辣唔夠一個街口就無左,好神奇,下次可以再番食~~~~
我記得個涼粉有推介,所以同女友一人一個試下~~
雞絲同口水雞,無咩特別,不過涼粉係主菜等得試下先,
食多幾啖之後,黎料!!!!
2011-06-18
$30 (Lunch)
  • 涼粉