2017-10-13 128 views
想食蒸氣鍋又夠飽肚又夠鮮我都會諗起潮福,分店又夠多,而且地點都好方便。而且我同女朋友都好鍾意可以食任食嘅嘢!相信依頂草帽大家都好熟悉嘢飲依間係自助形式去拎嘅,我比較好鍾意!汽水呀啤酒呀都係任飲嘅!點餐分為兩部份自選海鮮,同任食部份!任食方面,我哋就真係好鍾意食牛,點幾多真係會出返幾多,肉汁完全爆出來, 肉嫩入口有牛肉的香味。 肉質鮮美味,口感柔嫩適。大元貝好食,簡單來說夠鮮味,加上蒜蓉及粉絲以增加口感層次!唔需要加醬料係最好食嘅!馬拉糕夠軟綿綿,味道比較偏甜。乳鴿外層脆卜卜,內裏的肉嫩,聞落非常香噴噴。個粥好軟綿綿,所有鮮味流晒落去,好甜,餐廳同事建議加一啲芫荽,再帶出鮮。

相信依頂草帽大家都好熟悉

點餐分為兩部份自選海鮮,同任食部份!

馬拉糕夠軟綿綿,味道比較偏甜。

乳鴿外層脆卜卜,內裏的肉嫩,聞落非常香噴噴。