2023-09-21 10 views
一向都好中意食串燒,聽朋友講尖沙咀厚福街新開左間串燒度唔錯,今日就黎試下環境方面,餐廳非常乾淨,仲播放住流行嘅英文歌,有種西式bar crossover中式餐廳嘅感覺,坐得好舒服😌我地2個人,但叫左好多野食,一串又一串停唔到口餐廳非常貼心,會俾個爐烘熱d串燒,確保食物擺入口嘅時候仍然溫暖墨魚丸好彈牙,加埋孜然粉好惹味見到餐牌有個叫:渣男五花肉,即管叫黎試下五花肉香氣濃郁,口感豐富,肉質鮮嫩,油脂香濃,味道醇厚,令人回味無窮,好似渣男一樣令人上癮食得多肉要食番d菜中和下,蒜蓉蛙蛙菜真係好正,蒜味濃郁,蛙蛙菜口感爽脆,令人食指大動。另外仲叫左大大大茄子,係心形ga同樣地有好多蒜蓉,蒜頭愛好者一定會中意海鮮方面,點左蠔同鱔,同樣令人滿意最後仲叫左炸鰻頭做甜品,非常脆!勁香口!必須點嘅菜式!推介推介!

我地2個人,但叫左好多野食,一串又一串停唔到口

墨魚丸好彈牙,加埋孜然粉好惹味

彈牙墨魚丸

見到餐牌有個叫:渣男五花肉,即管叫黎試下

渣男五花肉

蒜蓉娃娃菜鍋鍋燒

另外仲叫左大大大茄子,係心形ga
同樣地有好多蒜蓉,蒜頭愛好者一定會中意
大大大茄子

海鮮方面,點左蠔同鱔,同樣令人滿意

渣男五花肉
大大大茄子