2018-09-01 743 views
間唔中會去添好運食吓點心,因為就近。但各方面嘅質素都愈來愈差,差到一個點,我唔會再去。糯米雞D糯米好爛,又一D都唔香,裡面D肉有唔新鮮嘅味,又好多glue 狀的汁,內𥚃仲有沙石,好似叫我食垃圾咁!叉燒包太甜,鳳爪唔入味,什麼豬肚燒買又硬又冇味,桂花糕其實似橙味啫哩,但絕對係難食過任何啫哩。D杯有油,連俾你沖洗食具個大碗本身都好油,唔知想點!待應態度差,我問佢個位太大風可否把冷氣調一下,個待應含含糊糊話唔可以,我問點解,可以調下出風口位呱,佢支唔以對走咗去冇再返嚟!以前我覺得如要求不是太高,這裡算抵食,但我覺得現在各方面都唔得。
D杯有油,連俾你沖洗食具個大碗本身都好油,唔知想點!
2018-08-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$65 (Dinner)