2012-10-09 1012 views
臨時臨急拎住個蛋糕要搵地方同狗狗慶祝生日,好彩搵到呢間狗狗CAFÉ!果度員工好好,我地一SEARCH到就即刻打去留枱, 佢地仲留左張SOFA位!!果度地方比預期中大, 狗狗可以係地下周圍走! 佢地有3隻公關HUSKY, 我地見到其中兩隻, 佢地都好乖好聽話!店主對佢地管教都好嚴謹!食物: 款式比較簡單, 我地叫左芝士腸, 薯角, 芝士火腿飛碟, 三文魚通粉, 蜜糖雞翼食物份量算多, 所以男士都一定夠食。薯角直頭有一大碟!!佢杯凍朱古力賣相好好, 好大杯, 都好好飲! 店主仲好好傾, 好好人, 你有咩需要, 佢一定幫你!我地帶左個蛋糕去, $70切餅費, 我地下次可以係佢CAFÉ ORDER!!

食物份量算多, 所以男士都一定夠食。薯角直頭有一大碟!!

佢杯凍朱古力賣相好好, 好大杯, 都好好飲!
店主仲好好傾, 好好人, 你有咩需要, 佢一定幫你!
2012-10-02
$100 (Lunch)
Celebration
Birthday