2021-10-09 121 views
今次同朋友嚟食紅館,但咁岩個胃唔舒服,結果我只可以食唔辣既餸,結果有啲喜出望外,紅館唔辣既選擇都好好食。我揀既係脆皮鍋燒上海湯麵🍜 $69其實叫之前我完全唔知咩黎,因為好似得佢唔辣,所以先點左佢。啲豬腩係我同朋友都一致好評,又香又嫩,最驚喜係佢有燒豬皮味😝,少少煙靭。同埋份量都幾多,唔係得幾塊,就算唔再叫餸都可以食飽。枸杞上湯時菜🥬 $78同我個湯麵既湯底好似係一樣的,多左枸杞就變左清甜既湯底,同啲菜一齊食剛剛好。朋友的麻辣滑雞上海湯麵🍜 $69佢揀左中辣,話比想像中辣🤣 好夠味咁話。可惜我冇得試。食到一半忍唔住叫多左份麻辣豬耳,我撈落湯試左少少,溝稀左都仲覺得好勁麻香,建議大家唔好浪費啲洋蔥,一樣咁好入味好食的。

我揀既係脆皮鍋燒上海湯麵🍜 $69

枸杞上湯時菜🥬 $78

朋友的麻辣滑雞上海湯麵🍜 $69
佢揀左中辣,話比想像中辣🤣 好夠味咁話。可惜我冇得試。