2022-08-30 446 views
港女high tea 推薦系列🍰☕意式休閒二人下午茶餐@ caffe milano🌟發現有平台book位只需要 216蚊就可以享用二人tea set👍🌟tea set 包括自選兩款甜點同埋流心牛角包仲有法式蛋撻加兩杯latte可以揀玫瑰榛子或者栗子口味😋 tea set 甜點選擇豐富, 可以喺廚櫃度19款手工迷你撻及件裝蛋糕任揀兩件,size大件👍 😋 今次我哋揀咗米蘭芝士蛋糕同埋朱古力香蕉慕絲蛋糕, 口感細滑,推薦👍👍👍😋Tea set 仲要包埋即焗熱牛角包同蛋撻,有別於傳統, 絕對飽肚👍👍😋😋 店內裝修好重歐美米蘭風, 可以同閨蜜一齊high tea同影靚相打卡📸📸📸推薦推薦👍👍👍👍
港女high tea 推薦系列🍰☕
意式休閒二人下午茶餐@ caffe milano