2016-12-17 344 views
今晚突然想食意大利野就search下,比我搵到呢間係銅記既意大利餐廳,係係times對面,位置係易搵既,唔知係咪因爲平日又成九點鐘,所以有好多位。餐廳既環境唔錯,仲可以睇到佢地即焗pizza既廚房,而d服務員又好友善。睇完個menu我地兩個就嗌左個生牛肉片,墨汁意粉同pizza。先講個生牛肉片,面係芝士薄碎,中間係火箭菜,最底層係生牛肉,食落去口感有好多層次,仲好開胃tim,好fresh好味道😋😋😋之後個墨汁意粉味道都唔錯,不過有少少辣,但係係可以接受既,而入面d魷魚又好爽口仲好多tim😋😋😋最後黎個個pizza個名係源自意大利女皇既,佢唔係薄批,食落去口感arm arm好,而d芝士仲可以拉架😋😋😋總括黎講,係好食既,而個價錢唔算係好貴既,可以再幫襯。
意式薄片生牛肉
Babbo's特制鮮墨魚汁扁意粉
意大利瑪蘇里拉芝士
2016-12-13
$280 (Dinner)
Babbo's特制鮮墨魚汁扁意粉
意大利瑪蘇里拉芝士