第一次係外賣平台試下呢間私房菜,見網上大家評論好似都吾錯,睇落賣相吾錯,而且都有讚無彈,於是就想試下係呢個無晚市堂食既一月份叫下外送外賣平台上面有二人餐,套餐總是感覺比較便宜又有野飲,小菜方面可以簡2個,我就簡左個千島蝦球同咖哩牛腩,湯我就簡左西湖牛肉羹,另外加多左兩個小食,椒鹽粟米同埋黃金豆腐不得不提既係千島蝦球好好味,每隻蝦都夠曬大隻又炸得香脆,千島醬又好夠,滿滿既醬汁包裹著蝦球,真係好好味,值得下次再叫過咖哩牛腩相對蝦球失色一點,咖哩比較稀,但是味道是足夠的,如果更濃郁更稠密一點撈飯會更好味,牛腩軟爛一點會更好味。椒鹽粟米係好多人去呢間既必點選項,於是我都想試下有幾好味,味道係幾獨特,椒鹽味加上粟米既甜味,的確係幾好味,粟米係香甜而且係嫩既,食得出係吾錯既粟米。黃金豆腐食落都係椒鹽味道,炸的幾香口,份量都幾足,細細粒都好入口。今次係外賣平台落單既體驗都可以,等既時間還好,食物送到手仲係熱既,值得一讚質素都吾錯,呢個價錢黎講都可以,係外賣平台都隨時叫到都好方便,加上佢營業時間比較長,更方便到我們有時想食宵夜既心。

Delivery
  • 千島蝦球