🍱黑松露帶子拖羅蓉丼🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 個餐會配埋碟前菜-獅子狗,超重麻油味,另外加錢有2隻甜蝦🦐同2片三文魚刺身🍣,甜蝦口感都不錯,都幾新鮮,而三文魚既厚度都切得岩岩好,油脂亦唔會過膩👍🏻碗丼既飯係加左醋既珍珠米,口感軟綿綿,唔洗點加豉油都夠味,同時有好重既黑松露味,散發口中,而帶子同拖羅蓉份量好多,帶子好新鮮同時拖羅蓉口感軟綿綿,如果加埋蔥花仲一流🤤,超級大碗,建議胃細既食貨可同朋友share~🍣匠心壽司盛配細讚歧烏東🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 屋企人揀左依款,入面有6舊唔同款既壽司🍣,頭大試左黃色舊壽司(唔知咩名堂😂)味道不錯,好重脂油味👍🏻,而帶子壽司新鮮,十分大舊,烏東個湯底似麵豉湯,而飲品係巨峰提子🍇乳酸,十分重巨峰提子🍇味,如果少甜就岩岩好~🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整體而言,依家晚市禁堂食,又想食壽司,可以外賣魚匠食堂🤪,真心覺得價錢同食物成正比,食物質素又比想像中好,最緊要新鮮,另外份量好大份,岩晒啲大胃口既食貨🤪

🍱黑松露帶子拖羅蓉丼
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀