2017-09-17 353 views
小妹早前曾到訪一間以意粉為主題的餐廳,身邊老友向我推介Pasta Kitchen,聽落蠻有噱頭喎,於是坐言起行,約個周末孖住去食返個lunch. 環境都幾ROMANTIC~唔嘈~有音樂聽..店員送來餐牌,選擇的確不少,要花點時間慢慢細看。喚來紅酒燴牛肋條意粉。成品送上時即傳來一陣香,而且新鮮熱辣,還在不停冒煙,牛肋條超嫩, 一啲都唔"鞋"口, 仲去左大陪份既骨, 真係啱哂我依啲懶人, 個紅酒汁同雞+牛肋條都好夾, 好好味。先試一口意粉,麵條煮得軟硬適中. 極之惹味,即使沒有其他餸料也可以幹掉大半碟。食完已經好飽, 仲有杯餐飲。 整體服務好好, 食物心思又做到足, 印象相對比較深! 亦能見到廚師的用心。服務值得一讚。.

紅酒燴牛肋條意粉
2017-09-16
$200 (Lunch)
紅酒燴牛肋條意粉