2022-11-14 731 views
今日係第二次嚟呢間餐廳食飯😉 上次食過石燒牛同埋德國鹹豬手覺得食物質素都幾好👍🏻 而且價錢都幾抵食 今日再一次嚟到想試吓啲新嘅菜式羅宋湯店員都有送呢個羅宋湯俾我 入面蔬菜青椒紅蘿蔔等等嘅餡料絕對唔少🥕 冇估到入面仲有牛肉😮特式小食拼盤呢個拼盤有好多野食呀 洋蔥圈 吉列蝦 魷魚鬚 雞翼 薯條 紫芋栗子薯餅 兩個人食就啱晒啦🙊 樣樣都可以試到 個人就最鍾意紫芋栗子薯餅😎手打牛漢堡包配黑松露醬薯條一見到塊漢堡扒咁厚 都已經好開心 咬落漢堡扒幾重牛味 加埋有落其他配菜配搭 絕對唔會太乾身🍔 側邊既薯條仲有黑松露沙律醬同茄汁點添🍟明太子軟殼蟹忌廉汁意粉軟殼蟹有足足一隻🦀 意粉好掛汁 啖啖都食到明太子忌廉汁 意粉仲有少少洋蔥撈埋同番茄仔做點綴 真係有多個口感呀😺Olive 水果茶入面有火龍果 士多啤梨同埋香橙 茶底亦都好香 唔會太甜🍵見我身邊嘅人都係食石燒牛🐮 又的確幾香嘅 下次再嚟想試埋pizza添呀😗

羅宋湯
羅宋湯