2016-07-09 272 views
有朋友呢頭番工,話呢間幾抵食,所以果日入左黎搵佢試。睇ig d芝士好吸引呃左我地黎點。現實中pizza芝士太濟,而且食到尾覺得膩既感覺,再加上當日天婦羅蝦偏厚粉,導致感覺係麵包配麵粉,成品出黎同想像中有出入,期待佢換下批貨會改善。同樣期待既有呢個冬蔭公意粉,之前去oldish太飽無試喇沙意粉已經後悔緊,今次再見到南亞風既意粉點都要試先安樂。呢個終於無令我失望,意粉硬度岩岩好,我最鐘意有咬口既~ 微辣既冬蔭公味道有小小香茅味,勁惹味!因為本身係pizza上左先,食左幾塊食pasta,濟濟地既情況下食居然可以越食越起勁 另外都要提一提呢度咖啡,睇menu好似話得獎作品黎,咁既然拎得獎,個價錢反而做到勁親民,所以叫左杯手沖既試,不過我唔太熟咖啡就無謂獻醜啦。佢用上裝清酒既形式上個咖啡,倒出黎就好似飲Sake咁細細杯飲。
有朋友呢頭番工,話呢間幾抵食,所以果日入左黎搵佢試。
三重芝士炸蝦PIZZA
冬蔭公海鮮意粉

Other Info. : late lunch 無叫lunch menu; 好掛住個意粉添QQ; 同埋果日上菜速度可能無客,上勁快 (而且真係熱的)
2016-06-30
$100 (Lunch)
冬蔭公海鮮意粉