2018-06-25
日本燒肉真係冇得輸,食得到優質部位真係感動到落淚🤣。餐廳空間感好夠,枱同枱之間都有嘢隔住,唔會有逼嘅問題,更加唔怕食完滿身油煙味👍。食燒肉當然要飲啤酒啦😁。我點咗501號,有咩部位同埋點樣燒,職員都有講,不過太細聲我都聽得唔清楚😅,只知道最大嗰塊係職員幫手燒嘅😅。每塊牛嘅質地都唔同,味道都係香濃嘅牛味,我就每塊都燒幾秒,肉汁豐富而唔會覺得油膩👍。最感動係最大嗰塊,一咬入口真係唔想吞落去😭,另一個想法就係,可以將呢塊還原做一塊牛扒,真係會食到爆喊🤣。跟牛嘅前菜、味噌湯、飯都係高水準👍,但有個問題嘅,就係我食501號,燒完嗰塊大牛肉,職員放咗去我同事嗰度😱,因為個生雞蛋喺佢度😓❗️咁即係職員一開始已經,掉亂咗我地兩份餐盤囉😅❗️飯後冇甜品架🤣,要食就要去第二度搵喇😜。
食燒肉當然要飲啤酒啦😁。
飯後冇甜品架🤣,要食就要去第二度搵喇😜。