2021-03-28 77 views
尋晚係大角咀Home Land食飯, 第一次食呢間黃店,看似好full..店員兼稱要等好耐叫我地係門口耐心等候,但店內有三張台由頭到尾都是吉的?聲稱是需要留俾訂座的客人!但...唔覺有人座過?點解呢?等咗5-10分鐘已可入座,先講有70分鐘限制,但門口唔覺有寫..除非我睇漏眼1)湯(味道唔錯)2)千層麵(未食過咁難食嘅千層麵,焗焦咗,硬到好似食緊牛肉乾咁,用力叉用力切都切唔開!裡面嘅麵皮好厚好實!堅劣!份量小到連細食女仔都唔夠食。3)西班牙海鮮飯(落單同我地講要等耐d, 但...5分鐘都唔洗就來咗,但係冇溫度嘅!?)份量又係小到細食女仔都食唔飽果種!!4)飲品(正常)環境:好焗好嘈好逼,所有台都拍到好埋,超close!! 塊膠板太矮,隔咗等於冇隔,完全冇意思!隔離台講野同笑聲嘈到耳仔都聾好少係OpenRice 打劣評,但見到呢間店竟然一個差評都冇??what!? 我只認為唔理你黃店定藍店,但食物質素都唔應該係咁掛?

1)湯(味道唔錯)
2)千層麵(
份量小到連細食女仔都唔夠食。
3)西班牙海鮮飯(

4)飲品(正常)