2010-03-09
聽聞友人說呢間風信子甜品既LUNCH都唔錯,想試好耐,但次次LUNCH TIME都鬼死咁多人.今次就一放LUNCH就奔到去個到.果然,,,去到仲有位一入到去,就當然得一時間搵位,我地5個人,坐4人桌枱都OK啦,但係張張枱都未執,叫人點坐啊!!!我:唔該!:....(無人理,以為聽唔到)我:唔該!:.....(以為佢走緊過黎,黠知原來係去左SERVE第二枱客)如是者,我同第二個黎先既朋友R叫左大約5次都係無人理朋友R: 呢到係自助式的!!! (係啊,,,,如果唔係約左人係到我諗我一早就走人啦!!)我地就自己揾左張枱坐低,就叫個WAITRESS收左枱上面D野但叫左幾次都係無人理我真係唔明白點解係一個咁細既鋪位入面同係無咩人既情況下,個兩個WAITRESS都可以ignore左我地兩個客LOR!!!直至其他個三個朋友黎到同愈黎愈多客黎個陣,D WAITRESS先開始收枱上面D碟,服務態度咁差, D 野再好食都無用啦, 更可況佢地D野唔係真係咁好食!皇牌咖哩汁龍利柳意粉: D咖哩汁真係淨係得汁,同得好小汁,佢仲煎到塊龍利柳"lone"左,不好食其他人的沒有試食,不便評論希望佢會有改進,但我地
今次就一放LUNCH就奔到去個到.
果然,,,去到仲有位
但係張張枱都未執,叫人點坐啊!!!
我:唔該!
:....(無人理,以為聽唔到)
我:唔該!
如是者,我同第二個黎先既朋友R叫左大約5次都係無人理
但叫左幾次都係無人理
我真係唔明白點解係一個咁細既鋪位入面同係無咩人既情況下,
其他人的沒有試食,不便評論
希望佢會有改進,但我地就唔會再去!