侍應態度差不在話下 我叫F餐 蔥油什扒飯餐牌寫住(豬扒,雞扒,腸仔,太陽蛋配白飯)以上餐:餐肉,火腿,腸仔,煎蛋,煙肉,任選兩款咁任選兩款我就揀左蛋同餐肉個餐黎到既時候就係得豬扒,雞扒,餐肉,蛋。上次黎食既時候都係叫同一個餐同一樣既野但係上次上餐就係有豬扒,雞扒,餐肉,腸仔,2隻蛋。問返侍應係咪流左啲餸 一句就同我講「係咁嫁啦」,再拎返個餐牌問佢 佢話係得腸仔同太陽蛋可以轉 而唔係多兩樣餸 問返佢點解上次會有今次無 佢既回答係「我唔知點解你上次有喎」 爭論左一番之後話唔好煩 補返比我,跟住補黎既係火腿同腸仔 但係我任選兩款係蛋同餐肉 點補都係補蛋同腸仔啦😅問佢地其實想點 個侍應西晒口面 其實我係黎食飯唔係黎受氣 餐牌咁寫我上次又係咁食 好正常會問點解 老實唔係西口西面咁對客嫁麻同埋蔥油黎就係得啲蔥係無油嫁 咁又點叫蔥油飯呢
侍應態度差不在話下
我叫F餐 蔥油什扒飯
餐牌寫住(豬扒,雞扒,腸仔,太陽蛋配白飯)
以上餐:餐肉,火腿,腸仔,煎蛋,煙肉,任選兩款
咁任選兩款我就揀左蛋同餐肉
個餐黎到既時候就係得豬扒,雞扒,餐肉,蛋。
上次黎食既時候都係叫同一個餐同一樣既野
但係上次上餐就係有豬扒,雞扒,餐肉,腸仔,2隻蛋。
同埋蔥油黎就係得啲蔥係無油嫁 咁又點叫蔥油飯呢
2021-05-12